0256 210 504

Gheorghe Lazar nr. 17

Cine Suntem

In anul 2005, cu ajutorul lui Dumnezeu am reusit sa ne implinim visul si sa deschidem o scoala de soferi, insa nu au fost tot timpul vremuri roz. Primul si singurul instructor din acea vreme, Toma Stoia, tinea in picioare toata compania.

In vremea de criza de la inceputul anului 2008, am putut sa rezistam ca una dintre primele scoli din Timisoara ca amploare, mentinand o pozitie in topul 5 din clasamentul scolilor auto din judetul Timis.

Misiunea noastra

Scoala de soferi Tomas Alfa a fost infintata pentru a oferi un ajutor si o solutie timisorenilor in a obtine permisul de conducere intr-un mod cat mai usor, ieftin si rapid. Scopul nostru este ca impreuna cu echipa noastra profesionista sa satisfacem toate nevoile si preferintele clientilor nostrii.

Solutia noastra

Modul nostru de abordare a problemei este simplu: invatandu-ne studentii exact ce este nevoie pentru a promova examenul de conducere si pentru a deveni un bun sofer prin intermediul unor tehnici profesionale si inovative. Solutia aceasta, peste ani, dovedindu-se ce mai utila abordare.